Assalamualaikum w.b.t.
Ahlan Wa Sahlan...


srikandi

srikandi

Driku Yang Khilaf...

Ya Allah, aku ingin PERGI JAUH dari dunia ini..jauh dari kesesatan dan keraguan yang terlahir dalam hati, jauh dari PERMAINAN DUNIA ini..yang kadangkala membuatkan diri ini merasa SAKIT dan LETIH, terasa jatuh semula..rebah tidak berdaya, di bibir mengatakan sayang dan CINTA tapi adakah di hati dan perbuatan melahirkan rasa yang SAMA?

Benar MUJAHADAH itu memang payah dan apa yang Allah SUKA amat sukar untuk lakukan..MENGAPA? mungkin diri ini terlalu banyak NODA dan DOSA yang menghuni dan kerana itulah KEKUATAN jarang mendiami hati..ya Allah, jangan pergi jauh dari diriku ini...Amin ya Allah..

Saturday, July 6, 2013

uhibbuki fillah ya ukhti Hazlinda...

SubhanALLAH... indahnya ukhuwah krn ALLAH. Dah lama sgt ana tak merasai perasaan spt neh. Ya.. mmg dah terlalu lama. Ana amat2 rindukannya.

Ya ALLAH... moga ikatan persahabatan ini akan kekal sehingga ke jannah. Ana syg dia krn ALLAH. Dia yg snts caring ttg ana. Dia jg lah yg selalu risau kt ana. Smpikan ana dah byk kali kene bebel dgn dia sbb tipu dia yg ana drive kereta klu nk pergi mana2 majlis ilmu. Padahal ana bwk motor. Mahabbah... ana tak nk ukhti risau kt ana. Insha ALLAH... ALLAH snts bersama ana.. ALLAH akan jaga ana ya... ALLAHu... terharu rasanya dgn sikap dia... Moga ALLAH snts memberkati khdpn kamu, sahabat ana tersayang... ^__^'

No comments:

Post a Comment